Studio Poppy & Bloom

Janice Verheijen

Hi! Wat leuk dat je op deze pagina terecht bent gekomen. Laat ik mezelf even voorstellen aan jullie. Want wie is nu het gezicht achter Studio Poppy & Bloom. Ik deel hier graag mijn verhaal.

Mijn naam is Janice, ik ben 27 jaar oud en zou mezelf willen omschrijven als creatief ondernemer. 

Waarom studio Poppy & Bloom? Lees verder!

Mijn verhaal:

Het heeft bij mij altijd al gekriebeld om een online webshop te openen. Dankzij mijn voorliefde voor cadeautjes geven inclusief feestelijk uitpak ervaring was het dan ook al snel duidelijk wat voor een webshop dat zou moeten zijn. Een webshop vol met feestelijke, mooie cadeauverpakkingen en unieke cadeautjes! 

Het geeft mij altijd voldoening, het geven van cadeaus. Het is dan ook echt een hobby geworden om alle cadeautjes in te pakken als een waar feestje. Steeds weer als ik mijn inpakspullen erbij pak, maakt mijn hart weer een sprongetje van blijdschap. En ik wil dan ook niets liever dan mijn liefde voor mooie materialen, stationery en unieke cadeaus met jullie delen via deze webshop!

Het assortiment voor Studio Poppy & Bloom stel ik met veel liefde en zorg voor jullie samen. Ik selecteer de mooiste producten waarvan ik hoop dat jullie er net zo blij van worden als ik. Alles om ervoor te zorgen dat jou cadeautje een waar feestje word! Want als je het mij vraagt maakt een mooi ingepakt cadeau de hele ervaring nog specialer. 

 

Zo is Studio Poppy & Bloom een plek geworden waar je alles voor je cadeaus kunt vinden. Niet alleen een ruim aanbod aan unieke cadeaus, maar ook alles om deze prachtig mee te verpakken.

Opzoek naar inspiratie? Op mijn socials deel ik de allerleukste combinaties, en creatieve inpak technieken. Wil jij niets missen? Volg Studio Poppy & Bloom op Instagram: @Studiopoppyandbloom,

PS. Mocht je nou écht niet creatief zijn maar, vind je het wel leuk om je cadeau feestelijk te laten verpakken. Geef dit dan aan in het opmerkingenveld bij je bestelling. Dan zorg ik ervoor dat jouw cadeau met liefde wordt verpakt!

With love, Janice

De webshop die zorgt voor blijheid bij jou én een ander.

Opzoek naar inspiratie?

Opzoek naar inspiratie? Op mijn socials deel ik de allerleukste combinaties, en creatieve inpak technieken. Wil jij niets missen?
Volg Studio Poppy & Bloom op Instagram: @Studiopoppyandbloom.

PS. Mocht je nou écht niet creatief zijn maar, vind je het wel leuk om je cadeau feestelijk te laten verpakken. Geef dit dan aan in de opmerkingen. Dan zorg ik ervoor dat jouw cadeau met liefde word verpakt!

Cadeautjes en meer
It's time to pop and bloom!

Feitjes over Janice

Mijn favoriete combinatie:

Knuffel voor jou
P74_276_250_4ed984879d790184047954ced8467a4c02bd4a6b_0
Honderdduizend keer bedankt