Studio Poppy & Bloom

FAQ

Verzenden en bezorgen

Met welke betaalmethoden kan ik betalen in de webshop?

U kunt op een veilige manier uw bestelling betalen bij Studio Poppy & Bloom, dit kunt u doen via: Ideal. Alle bestellingen dienen via de webshop te worden geplaatst en betaald. Het is dan dus ook niet mogelijk om contant te betalen. 

Verzenden en bezorgen

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten van een brievenbuspakketje bedragen €4.50. Plaats u een bestelling boven de €50,- (excl. verzendkosten) dan wordt uw pakketje gratis verzonden.

Wanneer is de verzending gratis?

Bestellingen boven de €50,- worden gratis verzonden!

Wat is de levertijd?

Het streven is om jouw bestelling binnen twee tot drie werkdagen te verzenden. Studio Poppy & Bloom maakt gebruik van de diensten van PostNL, in regel bezorgen zij het pakket de volgende dag bij jou thuis. Mocht de levertijd niet gehaald worden, dan breng ik u hier zo spoedig mogelijk van op de hoogte!

Studio Poppy & Bloom is niet aansprakelijk voor het overschrijden van de levertijden door PostNL.

Retouren

Mag ik alle artikelen altijd retourneren?

Binnen 14 dagen mogen producten worden geretourneerd. 

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en indien redelijkerwijze mogelijk in de originele staat en verpakking aan Studio Poppy & Bloom geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met mij opnemen via hello@studiopoppyandbloom.nl

 

Zijn er kosten verbonden aan het retourneren? 

De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. 

Klachten

Hoe kan ik een vraag of klacht indienen?

Helaas kan het altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. Klachten kunt u kenbaar maken door te mailen naar hello@studiopoppyandbloom.nl. Dan kijken we samen  naar een passende oplossing. 

 

Mijn vraag staat er niet tussen, hoe kan ik contact opnemen?

Contact opnemen kan via het contactformulier op onze contactpagina of mail mij via hello@studiopoppyandbloom.nl